info@carryweb.hu 
+36 20 315 12 06

vdronebest@protonmail.hu
+36 20 569 34 16 

logo2

Minőségi szolgáltatásokat nyújtunk, hogy csak elégedett megrendelőink legyenek

Egyedi weboldalak

Kiemelt szolgáltatásunk – WordPress alapú weboldalak készítése, Elementor vagy Oxygen Builder használatával. Szeretünk egyediséget vinni a munkánkba. Sokféle mintával és elképzeléssel várjuk ügyfeleinket, akár kutató munkát is végzünk egy-egy témakörben, de előny ha a megrendelőnek is van  elképzelése, akár képek, vagy bemutatkozó szöveg.

Karbantartás

Természetesen minden oldal átadása után elérhető maradok és akár eseti vagy havi karbantartást is vállalok az adott oldalra.

Szeretem, ha elégedettek a megrendelőim a munkámmal, és a későbbiekben akár saját maguk tudják módosítani az oldalt, vagy további tartalmakkal ellátni, ha erre van igényük.

 

szolgáltatások - wordpress weboldal készítés

Videók vágása, átméretezése

Amennyiben készült már video felvétel is, a video vágásában is tudunk segíteni.

Drón felvételek készítése

Drón fotókkal, videókkal, felvételekkel még egyedibbé varázsolható egy weboldal, illetve egy szolgáltatás is színesebbé tehető, a felvételek elkészítésében és vágásában is tudunk segíteni.

Néhány további lehetőség: település felvételek, magas épületek állapotfelmérése, tetők megvizsgálása, rendezvények felvétele, építkezések dokumentálása, 360 fokos gömbpanoráma készítés

Nézze meg galériánkat:  https://carryweb.hu/galeria-dron/

WordPress oktatás

Minden ügyfelünknek -ha szeretné- egy kisebb oktatást tartunk a tartalomkezelőről, így a bejegyzések vagy termékek feltöltése a későbbiekben nem okozhat gondot. Plusz erről a kis ismertetőről egy dokumentum is készül, melyet a megrendelő szintén megkap ha igényli. Ha Önnek is megbízható partnerre van szüksége, kérjen ajánlatot!

Online marketing eszközök integrálása

Az oldal reklámozásához szükséges marketing eszközök használatában is segítséget nyújtunk, legyen szó akár FacebookInstagram oldal létrehozásáról, regisztrációra a Google adatbázisába,  Google Analytics, Google Search Console, AdwordsGoogle Tag Manager implementálására, hirdetések létrehozása, menedzselése.

Webáruházak létrehozása, üzemeltetése

Különböző termék feedek bekötése sem okoz gondot számomra. Használom többek között a Google Merchant Centert és a Facebook illetve Instagram Boltot is. Hatékony webáruház létrehozásában és üzemeltetésében is partner vagyok.

Használja ki az online marketing eszközökben rejlő lehetőségeket!

Lépjen be az e-kereskedelem világába!

Mesterséges Intelligencia használata

Modern világunkban már elengedhetetlen a mesterséges intelligencia felhasználása. Legyen szó kép, szöveg, zene létrehozásáról, az MI mindenben segítségünkre van.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot megadott elérhetőségeinken vagy látogassa meg Facebook oldalunkat!