Rövid bemutatkozás

Mindig érdeklődéssel tölt el minket, ha egy új honlapot készíthetünk, hisz ahány oldal, annyi téma és perspektíva. A munkáinkat mindig igyekszünk személyre szabni.

Igény szerint használunk sablonokat, de nem szeretjük a sablonos oldalakat, ezért szinte mindent át tudunk alakítani Oxygen Builder-rel. Sokszor belefutunk egyes készítőknél, hogy kiválasztanak egy jól kezelhető sablont, és jóformán csak a képeket és a szövegeket cserélik benne.

Szeretünk egyediséget vinni a munkánkba. Sokféle mintával és elképzeléssel várjuk ügyfeleinket, akár kutató munkát is végzünk egy-egy témakörben, de előny ha nekik is van  elképzelésük, akár képeik, vagy bemutatkozó szövegük.

Természetesen minden oldal átadása után elérhetők maradunk és akár eseti vagy havi karbantartást is vállalunk az adott oldalra.

Szeretjük, ha elégedettek a megrendelőink a munkánkkal, és a későbbiekben akár saját maguk tudják módosítani az oldalt, vagy további tartalmakkal ellátni, ha erre van igényük.

Ezért minden ügyfelünknek -ha szeretnék- egy kisebb oktatást tartunk a tartalomkezelőről, így a bejegyzések vagy termékek feltöltése a későbbiekben nem okozhat gondot. Plusz erről a kis ismertetőről egy dokumentum is készül, melyet a megrendelő szintén megkap ha igényli. Ha Önnek is megbízható partnerre van szüksége, kérjen ajánlatot!

Az oldal reklámozásához szükséges marketing eszközök használatában is segítséget nyújtunk, legyen szó akár FacebookInstagram oldal létrehozásáról, regisztrációra a Google adatbázisába,  Google Analytics,AdwordsGoogle Tag Manager implementálására, hirdetések létrehozása, menedzselése.

Különböző termék feedek bekötése sem okoz gondot számunkra. Használjuk többek között a Google Merchant Centert és a Facebook illetve Instagram Boltot is.

Használja ki az online marketing eszközökben rejlő lehetőségeket!

Hatékony webáruház létrehozásában és üzemeltetésében is partnerek vagyunk.

Lépjen be az e-kereskedelem világába!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot megadott elérhetőségeinken!