Rövid bemutatkozás

Mindig érdeklődéssel tölt el, ha egy új honlapot készíthetek, hisz ahány oldal, annyi téma és perspektíva. A munkáimat mindig igyekszem személyre szabni.

Igény szerint használok sablonokat, de nem szeretem a sablonos oldalakat, ezért szinte mindent át tudok alakítani Oxygen Builder-rel. Sokszor belefutok egyes készítőknél, hogy kiválasztanak egy jól kezelhető sablont, és jóformán csak a képeket és a szövegeket cserélik benne.

Szeretek egyediséget vinni a munkámba. Sokféle mintával és elképzeléssel várom ügyfeleimet, akár kutató munkát is végzek egy-egy témakörben, de előny ha neki is van  elképzelése, akár képek, vagy bemutatkozó szöveg.

Természetesen minden oldal átadása után elérhető maradok és akár eseti vagy havi karbantartást is vállalok az adott oldalra.

Szeretem, ha elégedettek a megrendelőim a munkámmal, és a későbbiekben akár saját maguk tudják módosítani az oldalt, vagy további tartalmakkal ellátni, ha erre van igényük.

Ezért minden ügyfelemnek -ha szeretné- egy kisebb oktatást tartok a tartalomkezelőről, így a bejegyzések vagy termékek feltöltése a későbbiekben nem okozhat gondot. Plusz erről a kis ismertetőről egy dokumentum is készül, melyet a megrendelő szintén megkap ha igényli. Ha Önnek is megbízható partnerre van szüksége, kérjen ajánlatot!

Az oldal reklámozásához szükséges marketing eszközök használatában is segítséget nyújtok, legyen szó akár FacebookInstagram oldal létrehozásáról, regisztrációra a Google adatbázisába,  Google Analytics,AdwordsGoogle Tag Manager implementálására, hirdetések létrehozása, menedzselése.

Különböző termék feedek bekötése sem okoz gondot számomra. Használom többek között a Google Merchant Centert és a Facebook illetve Instagram Boltot is.

Használja ki az online marketing eszközökben rejlő lehetőségeket!

Hatékony webáruház létrehozásában és üzemeltetésében is partner vagyok.

Lépjen be az e-kereskedelem világába!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérjen ajánlatot megadott elérhetőségeinken!